Inmiddels afgerond

Bewerkingsmodus van belplannen. Met de bewerkingsmodus van belplannen pas je nog eenvoudiger en veilig je belplan aan.
Variabele vooraankondiging. In het belplan kan bij ‘Variabele aankondiging’ je bedrijfsnaam benoemen. Zo hoor je voor je de klant spreekt, voor welk bedrijf er wordt gebeld en kun je opnemen met de juiste bedrijfsnaam.
Tijdelijke omleiding Met de “Tijdelijke Omleiding” is het mogelijk om ad hoc alle telefoonnummers, inclusief onderliggende belplannen, door te schakelen naar een voicemail. De omleiding blijft actief tot 23:59 uur dezelfde dag.
Slimme volgorde van rinkelen. Word er vaker gebeld door dezelfde klant? Activeer **slimme volgorde van rinkelen** in de belgroep. Belt een klant binnen 48 uur terug, dan proberen we deze door te verbinden naar dezelfde collega waar eerder mee is gesproken.
Nieuwe App voor iOS en Android. Alle Gebruikers kunnen vanaf nu bellen met de gloednieuwe App.
Uitgaand nummer selecteren in de Vialer App. Het is mogelijk om het telefoonnummer te selecteren waarmee je uitbelt in de App. Heb je meerdere nummers? Dan kun je per uitgaand telefoontje selecteren welk telefoonnummer wordt weergegeven bij degene die je belt.
Recente gesprekken tonen van de rest van de organisatie in de Vialer App Hiermee kunnen de recente gesprekken worden getoond van de rest van de organisatie. Zet deze aan in de instellingen van de App.
Rating knop voor partners en eindklanten Deze wordt per kwartaal getoond. Gebruikers kunnen de portal waarderen en gemakkelijk feedback achter laten.
Openingstijden basis Nog sneller en gemakkelijker openingstijden en landelijke vakantiedagen instellen.

Op dit moment werken wij aan de volgende features

Verbeterde status van collega's webphone en App Enkele klanten ervaren problemen met de betrouwbaarheid van de status van collega's. We zijn aan het onderzoeken waar het probleem ligt.
Beschikbaarheid van collega's Direct kunnen zien of een collega is ingelogd, beschikbaar is of juist is gesprek is

Hierna staan de volgende zaken op de planning

Ontsnappen uit de wachtrij. De beller kan ontsnappen uit de wachtrij als de wachttijd te lang is en een voicemail achterlaten
Uitgaand nummer selecteren in de Webphone. Net als de App wordt het mogelijk om een uitgaand nummer te selecteren in de App.
Live dashboarding. Nog niet zeker. Snel en gemakkelijk kunnen zien hoeveel mensen in de wacht staan, wat de gemiddelde wachttijd is, de gesprekstijd, etc.

;